Portfolio

Bytová výstavba

Projekty bytových domů v Mikulově a okolí.

Zabýváme se kompletními projekty pro bytové domy. Standardně provádíme projektování bytových domů na klíč tj. o nic se nemusíte starat a my vám jen dáme do ruky kompletní projektovou dokumentaci se kterou můžete hned začít stavět.

S klienty provádíme pravidelné projektové konzultace nad probíhajícím stavem projektu a zároveň je pro nás standard tvorba vizualizací. 

Součástí projektové dokumentace je.

  1. POŽÁRNĚ-BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ
  2. STATICKÝ POSUDEK
  3. GEODETICKÉ ZAMĚŘENÍ
  4. PRŮKAZ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BUDOVY
  5. RADONOVÝ PRŮZKUM
  6. PŘÍPOJKY VODY, ELEKTŘINY, PLYNU
  7. INŽENÝRING – ZAJIŠTĚNÍ VŠECH PODKLADŮ PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ

POLYFUNKČNÍ DŮM SVĚCHOTA

Představujeme vám projekt rekonstrukce pneuservisu s vizualizacemi budoucího využití. Původní stavba je z přelomu 19/20 stol.  má dvě nadzemní podlaží a je částečně podsklepena. Stávající konstrukce jsou zděné z CPP tl. 50cm.

Přáním majitele bylo zachovat původní historickou fasádu a umožnit komfortní podkrovní bydlení. Nově tedy ve stávající uliční části vzniknou 3 byty z toho jeden podkrovní.

V budoucnu by díky projektu mohlo dojít k revitalizaci stávajícího objektu, ve kterém je naprojektováno 6 nádherných bytových jednotek. Při návrhu byly použité ty nejlepší materiály, jednovrstvé zdivo @ytong_cz a nové elektrické podlahové vytápění @heatflow.cz . Střecha je s viditelnými pohledovými trámy s výbornou tepelnou PIR izolací od firmy @stavebninydek. Projektant @stanislavmach .

Návrh: Ing. et Ing. Stanislav Mach 

 

Chcete stavět bytový dům a potřebujete projekt? Napište nám na email nebo nám zavolejte kontakt naleznete zde.

Mohlo by se vám také líbit...